Package deals

Wij heten je graag welkom!

Onze arrangementen komen in tal van voorkeuren, varianten en prijsklassen. Er zit er vast wel één tussen die bij u past.

Kerstmarkt 2017
Kerstmarkt 2017
Wat is er nou leuker dan midden in de winter lekker struinen over een échte kerstmarkt? Vrij weinig. En daarom hebben wij geluk dit jaar, want er strijkt van vrijdagavond 15 december tot en met zondag 17 december een kerstmarkt neer in Delft. Hotel Leeuwenbrug biedt gratis parkeren aan in de nabijgelegen Zuidpoort parkeergarage !
3=2 arrangement
Aan het einde van het jaar gezellig 4 dagen naar Delft. Heerlijk romantisch vertoeven in deze prachtige stad. En ook nog eens supervoordelig. Op diverse data boekt U drie nachten en u rekent er slechts twee af. Zolang de voorraad strekt want vol=vol. Ga snel naar de boekingspagina om uw reservering te maken. Reserveer-knop
Vermeer arrangement
Vermeer arrangement
Ontdek de geheimen van Delft, de stad van Johannes Vermeer.
Shopping arrangement
Shopping arrangement
Ontdek de veelzijdige en unieke winkels die Delft rijk is. Dit arrangement is zorgvuldig samengesteld voor de echte shopaholic.
Duizend-en-één-nacht arrangement
Duizend-en-één-nacht arrangement
Wil je ontdekken wat het bruisende nachtleven te bieden heeft dan is dit arrangement ideaal.
Weekend arrangement
Weekend arrangement
Één dagje Delft is nooit genoeg om alles in te nemen. Met het weekend arrangement heb je alle tijd om rustig van Delft te genieten.
Facebook special
Facebook special
Voor Facebook- bezoekers bieden wij nu speciale "Offers". Dan moet je wel eerst onze pagina "Liken"
Bruidsarrangement
Bruidsarrangement
Ongetwijfeld vanwege haar romantische uitstraling is Delft met haar prachtige stadhuis een van de meest geliefde steden om in te trouwen.