Hotel in Delft
Comfortabel hotel in Delft centrum

Hotel Leeuwenbrug is centraal gelegen aan een van de mooiste grachten van de stad Delft.
Op slechts 5 minuten lopen (400m) van het (intercity) NS station in Delft. Alle bezienswaardigheden, Museum het Prinsenhof, de Oude Kerk, de Markt met het Stadhuis en de Nieuwe kerk liggen op loopafstand van hotel Leeuwenbrug. Ook Restaurants, lunchgelegenheden, koffiebars en cafe’s liggen in de directe nabijheid van ons hotel. De Beestenmarkt is het grote gezellige terras van Delft op nog geen 200 meter van het hotel. What’s on in Delft ? Kijk dan hier. of vraag het onze medewerkers, Leeuwenbrug hotel Delft heeft Service en persoonlijke aandacht hoog het vaandel.

Comfortabele kamers

Alle kamers zijn voorzien van een bad of douche met toilet. Faciliteiten voor het zetten van koffie en thee, kleurentelevisie, radio, telefoon, gratis WIFi, een wek-systeem een föhn en koelkast. De luxe kamers bieden u meer comfort, sommige met een romantisch uitzicht op de gracht, anderen kijken uit over het oude stadscentrum. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor Standard, Comfort of een Luxe Twin. U kunt in idergeval keuze maken voor 10% korting door  online direct te reserveren.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Tijdens Uw verblijf bij ons is Uw ontbijt inclusief. In de ochtend wacht u een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet; vers fruit met aardbeien, diverse sappen, diverse zuivelsoorten, muesli’s en cruesli’s. Heerlijke vers gesneden vleeswaren en kaas, eieren en pannenkoeken. Diverse broodsoorten, maar ook croissants, luxe broodjes en het klein gebak worden vroeg in de ochtend nog warm bezorgd. Kortom een gezond, voedzaam ontbijt waar u de dag mee door kunt komen.

Parkeren

De Delftse binnenstad is deels autoluw. Voor de deur van ons hote kunt u del auto kort parkerenvoor laden en lossen. Vervolgens kunt U naast het hotel op de Gasthuisplaats betaald parkeren of kiezen voor een parkeergarage (350m)  Er zijn diverse parkeeropties in het centrum van Delft.
Delft is centraal gelegen in Zuid_Holland tussen Rotterdam en Den Haag. De reistijd per trein naar b.v. Amsterdam Schiphol Airport bedraagt goed 50 minuten. U heeft daar geen auto voor nodig.

Prijs/kwaliteit

Het hotel heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding en krijgt uitstekende Tripadvisor reviews. Hotel Leeuwenbrug ademt de charme van een klein hotel. De gezellige bar, persoonlijke aandacht en de unieke stad zullen zorgdragen voor een plezierig verblijf. Wij hopen U spoedig in ons hotel te mogen begroeten!