Kamers

Reserveren

Alle kamers zijn voorzien van een bad of douche met toilet, faciliteiten voor het zetten van koffie en thee, kleurentelevisie, radio, telefoon, gratis internet, een wek-systeem en föhn. De luxe kamers bieden u meer comfort waaronder een koelkast. Sommige bieden een romantisch uitzicht op de gracht, anderen kijken uit over het oude stadscentrum. Roken is niet toegestaan.  Bekijk de tarieven.


Hotel Leeuwenbrug 12BIn de ochtend wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet. Wij nemen aan tafel uw bestelling voor koffie en thee op. Het ontbijt is ma – vr van 07:00 – 09:30 uur en in het weekend van 07:30 tot 10:00 uur. Om de kwaliteit te garanderen wordt het het buffet regelmatig van verse waar voorzien. Ook voor de laatste gast wordt het buffet volledig aangevuld.

Check-in

U kunt vanaf 14:00 uur tot 23:00 uur in-checken. Vroege aankomst?  Laat het ons weten, na een vermoeiende reis is het immers prettig als de (bad)kamer en het ontbijt voor u gereed staan. (tegen servicekosten vergoeding). Onverwacht late aankomst? Vergeet vooral niet ook de receptie te informeren. U voorkomt  hiermee voor een gesloten deur te staan.

Check-out

Neem tot 11:00 rustig de tijd uw reis voor te bereiden of de stad nog even te bezoeken. Vertrekt u pas aan het einde van de dag?  Overweeg dan een late uit-check tegen het day-use tarief.

Bagage opslag

Uw bagage stalt u op dag van vertrek tot 23:00 op eigen risico.

Bagage depot

Mocht u het verblijf voor een day-trip willen onderbreken, overweeg dan uw bagage (beveiligd) in het depot op te slaan of de kamer tegen day-use te verlengen.

Day-use

Uitsluitend op aanvraag, tegen een korting van €30  op de kamerprijs (twin-use).

Fietsvakantie gepland? Het hotel heeft een afgesloten fietsenstalling met stroomvoorziening om uw accu’s op te laden.

Annuleren

U kunt tot 48 uur voor het boekingstijdstip kosteloos annuleren, daarna worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Voor reserveringen van 3 kamers of meer gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).  Werkt u voor een bedrijf ? Neem dan contact met ons op om de meest gunstige voorwaarden en tarieven te bespreken.

Het hotel beschikt over een aantal (luxe) familiekamers waar een extra bed geplaatst kan worden. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom onder toezicht van hun begeleiders. Een ouder kind of volwassene betaalt € 16,00 euro per nacht voor een extra bed. Beschikbaarheid van een extra bed of babybed (in een appartement) is op aanvraag en dient door het hotel te worden bevestigd.
NO-DISABLED-ACCESSNO-SMOKING

Classificatie

Hotel Leeuwenbrug heeft een 3 sterren Benelux classificatie.

Allergieën

Linnen en kussens zijn hypoallergeen.

Föhn

Alle kamers zijn voorzien van een föhn.

Huisdieren

Deze zijn in verband met allergieën niet toegestaan.

Kluis

Op de kamers bevindt zich een kluis.

Koelkast

De kamers zijn voorzien van een  koelkast.

Roken

Alle kamers zijn niet roken. Indien op een kamer gerookt wordt gaat de kamer direct out of order. De volgende gast accepteert een “rook”kamer niet. De kosten van schoonmaak; stomerij en huurderving bedragen  €175,00. De kosten worden doorberekend.

Strijken

Strijkplanken hangen op de kamers. Strijkbout op aanvraag.